Til de voksne

Hej og velkommen

Gumle.tv er kristne programserier for børnefamilier, børneklubber og kirker – og alle, der har lyst til at kigge med.

Programmerne er små filmsekvenser på 6-9 minutter, hvor Gumle og Kristan hygger sig sammen, snakker, synger, læser i bibelen og lærer nye ting.

”Gumle og Kristian fejer påske” er en helt ny serie på 10 afsnit, som fortæller om alle de begivenheder, der sker i påskeugen.  Serien genfortæller påskebegivenhederne ud fra Det Nye Testamentes beretninger, men begynder med et lille tilbageblik på den første påske i Egypten, for på den måde at pege frem mod evangeliets højdepunkt, Jesu død og opstandelse. Følg med og lad børnene opdage de mange fantastiske og dramatiske ting, der sker i den uge, der ændrede verdenshistorien.

Gumles julekalender er den fantastisk julekalender fortælling. Her er der et afsnit til hver dag i december. Julekalenderen er speciel på den måde at, den strækker sig fra 1. december og kører helt frem til 31. december. På den måde, bliver mange af de ting, der sker lige efter Jesu fødsel også berørt.

Glæd dig – på Gumle.tv kommer der snart flere nye spændende programmer.

Vi håber meget, at I får udbytte og glæde af Gumle.tv

Gumle.tv er produceret af LM-kids i samarbejde med Norea Mediemission

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du meget velkommen til at skrive til kristian(a)lmbu.dk

Du kan se en kort præsentation af ‘Gumles Jul’ her, og den må meget gerne deles 🙂

Kære leder, pædagog, lærer og præst.

Gumle-afsnitsoversigt
Hent jule-afsnitsoversigten
Gumle-påske-afsnit
Hent påske-afsnitsoversigten
Hent hverdags-afsnitoversigten
Hent hverdags-afsnitsoversigten

 

Vi har lavet Gumle.tv i håb om, at episoderne bliver brugt hjemme i familierne, men også i klubber, kirker, institutioner eller på skoler.

Gumle og Kristians hverdag er en af foreløbig 3 serier på gumle tv. Det er en række små film som tager fat i dagligdags oplevelser, som spejles i det bibelen fortæller. Gumle og Kristian kigger på den måde ind i mange af Bibelens spændende beretninger. De snakker, synger og har det hyggeligt. I oversigten kan du se hvilke film, der ligger klar, og se hvilke nye film der er på vej. Hold netop derfor godt øje med denne serie.

I serien ”Gumle og Kristian fejrer påske” begynder vi med et lille tilbageblik til den første påske, dengang Israelitterne drog ud af Egypten, og følger dernæst i de 10 afsnit, mange af de fantastiske og dramatiske ting, der sker gennem hele påskeugen. Du kan finde en oversigt over de temaer og bibelvers, vi bruger i de enkelte afsnit her.

Gumles julekalender er bygget op på den måde, at vi dag for dag, med forskellige vinkler, nærmer os julens fantastiske budskab, som vi møder det i bibelen. Vi inddrager både det Gamle Testamente med dets profetier og løfter, samt selve historien som den er beskrevet i det Nye Testamente. Hver dag synger vi en julesang eller dele af den. Vi har bevidst valgt at bruge både kendte og mindre kendte julesalmer. Gumle får forklaret nogle af de svære ord fra salmerne, og på den måde håber vi at sangglæden kan vokse.

I afsnitsoversigten, kan I se temaet, sangene vi synger og de bibelvers vi bruger de enkelte dage. På den måde har I mulighed for at synge sangene sammen med børnene og bruge teksterne.

Vi håber, I får glæde af materialet.

Hent noderne til Gumle & Turners Jul her.

Hent noderne til Gumle-sangen her.

Hent teksten til Gumle-sangen her.

Her finder du diverse billedmateriale vedrørende Gumle.tv. Billederne må frit benyttes i forbindelse med pressemeddelelser ol.

Gumle.tv (500x500px)
Gumle.tv (500 x 500px)
Gumle med iPad (873 x 585 px)
Gumle med Headphones
Gumle PostIt (670 x 644 px)
Gumle Hytte (2442 x 1362 px)
Josef & Maria
Josef & Maria
Gumle ved krybbe (1000 x 563 px)

 

LM kids logo (pdf)
Gumle ved krybbe - A4 pdf plakat
Gumle ved krybbe – A4 pdf plakat
Gumle ved krybbe - A3 pdf plakat
Gumle ved krybbe – A3 pdf plakat